Voor 23:00 besteld, morgen in huis*Gratis verzendingbij bestellingen vanaf €40,-Premium kwaliteit Belgische chocolade

Over Van Delft

De winkels van
Van Delft

Onze pepernotenwinkels, wie kent ze niet? Sinds 2014 opent Van Delft jaarlijks rond september meerdere pop-up stores door heel Nederland. Je vindt hier een groot assortiment aan onder andere kruidnoten in wel 50 verschillende smaken.

Bij ons werken?

Over van Delft

Over onze winkels

Onze pepernotenwinkels, wie kent ze niet? Sinds 2014 opent Van Delft jaarlijks rond september meerdere pop-up stores door heel Nederland. Je vindt hier een groot assortiment aan onder andere kruidnoten in wel 50 verschillende smaken. Elk jaar komen er nieuwe smaken bij. Wat is jouw favoriet? Karamel zeezout? Extra pure chocolade?! Of toch stroopwafel… of truffel kaneel? De keuze is reuze! Sinds 2020 zijn er ook een aantal permanente winkels die het hele jaar door geopend zijn. Je kunt dus het hele jaar door genieten van onze heerlijke kruidnoten! Geweldig toch? Uiteraard verkopen we ook andere producten in onze winkels, zoals glacébiscuits,Eggynuts, Amandelen en Cookiccini’s, allemaal in verschillende smaken. Loopt het water je al in de mond?

Kom je bij ons werken?

Wil jij werken in de lekkerste winkel van Nederland? Kijk dan snel in welke filialen wij opzoek zijn naar collega’s!

Bekijk vacatures

Over van Delft

Historie

Wij zijn de oudste en grootste fabriek van het meest beroemde Nederlandse koekje, de pepernoot! Al sinds 1880 ‘hofleverancier van Sinterklaas’. Van iedere 100 in Nederland verkochte pepernoten komen er ongeveer 75 uit onze bakkerij. En dat zijn er nogal wat; Nederlanders eten met elkaar ruim 7 miljard pepernoten. Elk jaar weer.

In 1880 begon Jan van Delft in Koog aan de Zaan Van Delft Biscuits. En wel in dezelfde straat waar ook Albert Heijn en Verkade hun eerste winkel openden. In 1958 verhuisde de bakkerij naar de huidige locatie in Harderwijk. Van Delft was een van de eerste bakkersmet een lopendebandoven voor de productie van pepernoten. “Daardoor zijn we de grootste en oudste pepernootfabriek in de wereld geworden. Groei door innovatie is nog steeds onze rode draad,” vertelt Oscar de Lange, directeur en eigenaar. “Ieder jaar komen er nieuwe producten bij”.