Gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-
Premium kwaliteit Belgische chocolade
Meer dan 70 smaken
Snel en veilig online besteld
 • Nederlands
 • Vegan pepernoten van Van Delft

  27 / Aug / 2020

  Vegan pepernoten van Van Delft

  Er zijn vijf heerlijke pepernoten smaken die volledig vegan zijn. Gember Kaneel, Anijs Kaneel, Speculoos, gluten- en lactosevrij en Ambachtelijke Kruidnootjes.

  Veel van onze fans zijn dol op onze vegan producten. Maar wij krijgen er ook vele vragen over. Even wat informatie over de vegan producten van Van Delft;

  De smaken Gember Kaneel, Anijs Kaneel, Speculoos, Gluten- en lactosevrij en Ambachtelijke Kruidnootjes zijn volledig vegan. Vijf smaken van de ongeveer zestig zijn vegan. Dat is niet veel. Hoe zit dat?

  Waarom zijn niet alle kruidnoten vegan?

  Wij produceren veel verschillende kruidnoten en in veel recepten gebruiken wij melk en/of ei. Dit is de belangrijkste reden dat deze producten niet vegan zijn. En bij het gebruik van melkchocolade of witte chocolade is er altijd melk aanwezig, daarom vind je bij ons geen gechocolateerde vegan producten.

  Indien wij een additief gebruiken (E-nummer) zij deze vrijwel altijd vegan. Uitzonderingen zijn E120 (natuurlijke rode kleur) of glansmiddel schellak (E904) die beide van of met behulp van luizen gemaakt worden.

  Eventuele emulgatoren e.d. zijn allemaal van plantaardige oorsprong. 

  Mocht je aan de hand van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben of twijfelen over de ingrediënten van een bepaald product, mail ons dan gerust op [email protected]

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »