Become a dealer?

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-
Voor 23:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden*
Premium kwaliteit Belgische chocolade
Reseller worden?
0
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-
Voor 23:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden*
Premium kwaliteit Belgische chocolade

Door Pepernotenfabriek , 2 september 2019

Van Delft opent 31 luxe pepernotenwinkels

Deze pepernoten belevingswinkels zijn een fenomeen in de winkelstraten van alle grote steden in Nederland. Ze openen in begin september en sluiten eind december. De winkels blijven in 2019 langer geopend omdat Van Delft de Pepernotenfabriek in december een kerstassortiment aan gaat bieden genaamd Chocolate Celebrations.

Gedurende het seizoen worden er meer dan 1,5 miljoen bezoekers verwacht om te proeven, te ruiken, te beleven en natuurlijk om er de nieuwste hippe en verrassende smaken te kopen. “We hebben dit jaar een fantastisch nieuw assortiment met 58 smaken pepernoten waarvan maar liefst 20 nieuwe smaken!” vertelt directeur/eigenaar Oscar de Lange enthousiast. Opvallende nieuwe smaken zijn pistache white choc, karamel machiatto, en de likeursmaken Jäger Chef en Liquor Mirabilis. Ook dit jaar zijn de knallers van 2017 weer terug op veler verzoek: de drop pepernoot en de zure mat pepernoot. Deze twee creëren een ware achtbaan van smaak in de mond. Eerst een scherpe dropsmaak in de vorm van poeder aan de buitenkant dat daarna wordt afgeblust met zoete romige chocolade en tenslotte de krokante beleving met een duidelijke pepernoten kruiden smaak. “Het blijkt dat mensen graag verrast willen worden met maffe, leuke en lekkere smaken. Anders dan de standaard melkchocolade of de naturel kruidnoot.

Bovendien is er de duidelijke trend naar meer behoefte naar topkwaliteit.” De chocolade pepernoten van Van Delft hebben vaak een dikkere laag Belgische chocolade en duurdere ingrediënten zoals cacaopoeder. Bovendien bevatten de pepernoten meer kruiden en zijn ze kleiner en krokanter. Dit jaar hebben we natuurlijk ook onze klassiekers en zeer populaire smaken als karamel zeezout, stracciatella en meerdere smaken truffel pepernoten.

Tenslotte introduceren we ook taai-taai met chocolade. Een unieke combinatie van anijs en zacht taaie textuur met top chocolade.

We zetten dit jaar vooral in op geschenkartikelen. Mensen vinden het leuk om een cadeautje te geven als ze op bezoek gaan bij vrienden of familie. Dit is vaak een flesje wijn of bloemen. Het is natuurlijk veel origineler om aan te komen met een leuk en chique pepernoten pakketje. Dat creëert altijd een glimlach. Ook een lekker pepernoten pakketje als cadeautje op de verjaardag is leuk en weer eens wat anders. Daarom we hebben meerdere geschenkartikelen variërend van een leuk huisje met zakje naar keuze tot een Magnum doos met een zak van 2 kg van de populairste smaken of een finest selection doos met 8 zakjes naar keuze.
 
Het zal door het proeven, de geur, het enthousiaste personeel en de enorme keuze en vele verrassingen weer een ware beleving worden in onze winkels. We openen op toplocaties in alle steden van Nederland, op de allerdrukste winkel plekken. Prachtige panden, nog chiquer ingericht en met leuk personeel. We zetten volop in op toeristen door grote winkels te openen op toplocaties als Kalverstraat, Singel en Rokin in Amsterdam, Grote Houtstraat Haarlem, de markt in Den Bosch, Lange Poten en Venestraat Den Haag en we zijn op vele plekken op Schiphol. Het blijkt dat de pepernoten gretig aftrek vinden bij de toeristen. Pepernoten zijn een oer hollands product dat zijn oorsprong vindt in de 16e eeuw. “We willen de pepernoot internationaal uit laten groeien en het tot het nieuwe kaas maken. Nederland bekend van klompen, kaas, molens en …..pepernoten”.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »